В майбутніх версіях браузера Chrome буде усунена лазівка, що дозволяє веб-сайтів виявляти і блокувати користувачів, які намагаються отримати до них доступ, використовуючи режим приватного перегляду.

Режим приватного перегляду не тільки не зберігає локально історію відвідувань, але також і не дозволяє сайтам відстежувати відвідувачів з файлів cookie. Наприклад, у разі, якщо ви захочете відвідати деякі сайти в режимі інкогніто, сайт заблокує доступ, так як реклама не зможе підлаштуватися під ваше місце розташування, і історію пошуку. Добре це, чи погано - невідомо. У будь-якому разі, для тих, хто хотів залишатися в тіні і відвідувати свої улюблені сайти це відмінна новина.

В результаті, коли сайти будуть запитувати використання API, браузер Chrome в приватному режимі перегляду не буде повертати очевидну помилку. Замість цього він створить віртуальну файлову систему в оперативній пам'яті. Після закінчення сеансу приватного перегляду ця віртуальна файлова система буде видалена, так що ніякі постійні записи не будуть створюватися. Вплине це на продуктивність комп'ютера або смартфона - невідомо. Хоча, Google Chrome і без цього здатний використовувати дуже багато оперативної пам'яті.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як очікується, дане нововведення буде реалізовано у версії Chrome 74. Залишилося тільки дочекатися оновлень.

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.