З кожним роком електроніка, випущена до цього на ринок, застаріває. Те ж саме буде і з ігровими приставками, які на сьогоднішній день видаються топовими. Однак, після виходу PlayStation 5 попередник відразу стане застарілим пристроєм з усіма існуючими недоліками. Ігрова приставка Sony PlayStation 4 на момент своєї появи на ринку на початку 2013 року забезпечувала дуже хороший рівень графічної потужності, однак за більш ніж п'ять років перебування на ринку їй вдалося дуже сильно застаріти, що цілком нормально і природно.

У зв'язку з цим, президент Sony Interactive Entertainment Джон Кодер вирішив зробити публічну заяву в інтерв'ю журналістам. Він повідомив, що популярною приставці скоро настане кінець. І це не дивно, адже незабаром вона буде продаватися по 250 доларів, і всі, хто вже хотів придбати ігрову консоль, це давно зробили.

Також Джон Кодер зазначив, що смерть PS4 настане вже в 2021 році, і підтримка приставки теж припиниться в 2021.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.