Буквально вчора, вдалося з'ясувати про те, що в березні нинішнього року відбудеться дебют, а потім і старт продажів флагманського смартфона, але у версії “для бідних”. Новинка буде називатися Xiaomi Mi 9 Lite. Серед іншого, варто відзначити, що на відміну від оригіналу, девайс отримає не таку круту камеру, та й процесор буде на порядок повільніше працювати. Однак, купити новий телефон можна буде за $ 235, за які його вдасться купити в Китаї в базовій модифікації.

Відомо, що Xiaomi Mi 9 Lite порадує покупців 6,3-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2280 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц. Втім, такий собі середнячок, але ж ціна більш ніж доступна. Корпус Xiaomi Mi 9 Lite виявиться виконаний з скла, причому градієнтного забарвлення. Це натякає на те, що девайс отримає бездротову зарядку. Втім, нічого іншого від китайського виробника чекати не варто. Зате сканер, швидше за все, виявиться під дисплеєм. Немає сумнівів, що першу партію апарату розкуплять за лічені хвилини, враховуючи його можливості.

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.