Прошивка MIUI 10 принесла разом з собою масу нововведень, починаючи від абсолютно нового дизайну і закінчуючи підвищенням швидкості роботи, причому значним. Крім цього, творці прошивки всіляко намагаються вдосконалити систему роботи, і ось операційка вийшла на кілька моделей смартфонів.

Відбувся реліз свіжого білду прошивки MIUI 10, причому мова йде про фінальну стабільну версію, а після її встановлення користувачі можуть розраховувати на у декілька разів більш кращу якість фотографій, зроблених в умовах нестачі світла. Варто відзначити, що різниця відчутна, і в цьому можна переконатися, просто поглянувши на фото.

За рахунок спеціального алгоритму під назвою Night Scene Mode, який представляє з себе складний ІІ від Google, кадр вийде яскравим, а деталізація виявиться на хорошому рівні. Втім, така ж система є і в смартфонах Google, які за рахунок ІІ здатні поліпшити якість фото в кілька разів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В майбутньому і інші смартфони Xiaomi повинні отримати підтримку такої технології, однак, звичайно, не всі моделі. Список таких поки не розкривається, але туди напевно потраплять близько десятка моделей, у тому числі Mi Max 3 і Redmi Note 6 Pro. Втім, якщо ваш смартфон не старше двох років, то він напевно буде в списку смартфонів, які отримають оновлення від Xiaomi.

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.