Компанія Huawei тільки що оголосила точну дату анонса лінійки флагманських смартфонів Huawei P30. Присвячене цій події захід, який, як ми дізналися раніше, пройде в Парижі, призначено на 26 березня. Втім, про смартфон стало відомо практично все ще до початку анонсу, так що ця інформація допоможе тільки тим, хто точно має намір придбати цей флагман.

Крім підтвердження точної дати дебюту Huawei P30 новий тизер-ролик містить прямий натяк на одну з головних особливостей майбутнього флагмана китайського виробника. На відео почергово різко наближаються головні визначні пам'ятки та історичні об'єкти Парижа. Звичайно ж, мова йде про камеру, адже попередник зарекомендував себе як камерофон, який має непогані характеристики, але при цьому ще й робить досить якісні знімки. Приміром, Huawei 20P обійшов iPhone XS Max за якістю фото.

До речі, чутки приписували Huawei P30 камеру з десятикратним збільшенням. Цілком ймовірно, що десятикратний зум запропонує тільки старша модель P30 Pro, а звичайна P30, що стоїть на сходинку нижче, обмежиться, наприклад, п'ятикратним зумом. Однак, чи буде ця функція так необхідна звичайним власникам смартфонів - невідомо.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.