В мережі виявилися результати свіжого тестування флагманського смартфона Nokia 9 PureView в бенчмарке Geekbench. Дата на результатах зовсім недавня і показує фінальні характеристики смартфона, які вже навряд чи зміняться до анонсу. Втім, тести просто розчарували справжніх фанатів Nokia. Мільйони користувачів очікували виходу топового смартфона від компанії, але в підсумку вийшов не такий крутий, як від нього очікували.

В тестах використовувався апарат на основі минулорічної однокристальних системи Snapdragon 845. Хоч імовірність переходу на більш сучасний Snapdragon 855 була вкрай мала, але деякі ентузіасти продовжували сподіватися. Як ми бачимо, цим надіям збутися не судилося.

Також смартфон отримав 6 ГБ оперативної пам'яті і операційну систему Android 9 Pie. Нагадаємо, що анонс смартфона перекладали декілька разів, і на початку він взагалі повинен був з'явитися на прилавках в 2018 році. Судячи з усього, це і стало головною помилкою компанії, адже смартфон тепер не здатний похвалитися продуктивністю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Офіційний дебют очікується на заході HMD Global, призначених на 24 лютого до відкриття виставки Mobile World Congress 2019.

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.