У коментарі під огляд технічної складової Metro Exodus від експертів Digital Foundry прийшов технічний директор Activision Анджело Пеші з гнівним коментарем. Він написав, що йому пора перестати дивитися відео, тому що в них посередні речі перетворюються в топові. Втім, його коментар цілком очікуємо, і його зрозуміють ті, хто вже встиг пограти в нову гру від українських розробників.

Користувачі повідомляють, що графіку в грі сильно відрізняється від тієї, яку показали нібито в геймплейних роликах. Втім, це не новина, адже багато компаній знижують якість картинки заради того, щоб більшість геймерів змогли самостійно пограти, а не дивитися проходження в ютубі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ймовірно, йому не сподобалося те, як виглядає трасування променів, яка наліплено в грі, але не приносить реальної користі зображенню. Пішо брав участь у розробці Call of Duty і є не єдиним критикують рейтрейсинг. Втім, гра досить цікава, і пограти в неї точно варто тим, хто хоче знову зануритися в епоху СРСР.

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.