15 лютого відбувся офіційний запуск Metro Exodus. Новинка — вже третій шутер у всесвіті письменника Дмитра Глухівського від української 4A Games. Гра ще до виходу зібрала навколо себе увагу, а критики високо оцінили гру від українців. Втім, користувачі зможуть самі переконатися в якості грі:

Деякі з геймерів готові придбати новий ПК заради цієї гри.

А деякі надто сильно перейнялися хитромудрим сюжетом

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Втім, деякі все ж звинуватили українських розробників у русофобії, але й на це знайшлася відповідь у користувачів:

Старання щодо поліпшення картинки теж не пройшли дарма:

Деякі гравці в грі знайшли навіть точну копію себе:

Нагадаємо, що в Metro: Exodus можна отримати досягнення “Декомунізація” за руйнування статуї Леніна на рівні “Тайга”.

У соціальних мережах цей трофей обговорювали досить скупо, проте цього вистачило, щоб привернути увагу федеральних каналів Росії ведучий каналу “Росії 24” приділив досягненню близько хвилини ефіру, не забувши згадати, що за розробку проекту відповідають українські розробники.

Нагадаємо, що преміальний смартфон Xiaomi Mi Mix 4 отримає дивовижні характеристики. Немає сумнівів, що начинка буде флагманської, але родзинкою девайсу стане його камера. Повідомляється, що вона буде висувною, але буде відрізнятися від вже існуючих аналогів. Втім, про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple представить нову версію ноутбука MacBook Pro 2019. Повідомляється, що він отримає 32 Гб оперативки, що дуже великий показник. Втім, для роботи з відеоредакторами цього досить.

Знай.uа писав, що в офіційному магазині Windows Store знову знайшли віруси. Тепер кожен бажаючий встановити програму собі на комп'ютер з магазину Microsoft може виявитися в пастці у хакерів.