Китайський смартфон OnePlus 6T зайняв перше місце в рейтингу мобільних телефонів з самими кращими характеристиками. Втім, це не дивно, адже смартфон з'явився на ринку практично без вад, чого не скажеш про iPhone або Samsung.

На другому місці розташований iPhone XR всесвітньо відомої компанії Apple. Такі дані оприлюднені в списку топ-20 телефонів. Судячи з усього, фанатам яблучної компанії сподобався бюджетний айфон.

"Він робить добре все: виглядає, фотографує, працює під управлінням Android, швидко заряджається і довго тримається на одному заряді. І все це за базову ціну у $550", – йдеться у рейтингу про OnePlus 6T. До того ж, його камера і на сьогоднішній день вважається однією з кращих.

На другому місці розташувався iPhone XR відомої американської компанії Apple. Аналітики відзначили, що ця модель має набагато кращі характеристики, ніж у своїх більш дорогих "братів" XS XS і Max. Втім, побачимо ми бюджетник від Apple в цьому році - невідомо. У будь-якому випадку, бюджетник від Samsung в особі Galaxy S10 точно з'явиться, але за ціну поки говорити рано.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.