Генеральний директор компанії Huawei опублікував у себе на сторінці в Weibo фотографію, зроблену на камеру нового смартфона. Втім, в якості пристрою немає сенсу сумніватися, так як це смартфон Huawei P30 Pro. Нагадаємо, що його попередник Huawei P20 Pro обійшов iPhone XS Max за якістю фото.

В нижньому лівому куті є затертий водяний знак. Тим не менш, можна здогадатися, що мова йде про смартфон Huawei P30 Pro. Там також присутній напис “Leica Quad Camera”, а це значить, що новинку оснастять камерою з чотирма модулями. Однак, як їхня компанія розмістить на задній панелі - загадка. Втім, до виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Однак, ціна за девайс буде величезною, враховуючи потенціал цього смартфона.

Судячи по фотографії, її зробили з великим збільшенням. Це підтверджує чутки про те, що один з модулів пристрої — перископ для високого оптичного наближення. Нагадаємо, що компанія повідомляла, що випустить смартфон з камерою, яка не спотворює якість фото навіть з десятикратним збільшенням. Переконати в цьому зараз не вийде, але фото все ж зроблено професійно.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно з витоками, Huawei P30 Pro оснастять 6.5-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+. Всередині апарату встановлять фірмовий флагманський процесор Kirin 980. Новинці також приписують від 8 до 12 ГБ оперативної пам'яті. Роз'єми для навушників в пристрої не буде.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.