В мережі опублікували офіційні та якісні рендери гнучкого пристрою Samsung Galaxy F, які показали девайс з усіх боків.

Перше зображення показує основний екран новинки, який завдяки гнучкій підкладці і спеціальним шарнірному механізму можна буде скласти навпіл. Апарат буде складатися екраном всередину, що збільшує термін життя пристрої. Головне, щоб смартфон зміг витримати навантаження, адже заміна екранів обійдеться дуже дорого, враховуючи незвичайну конструкцію апарату.

Друга картинка демонструє немаленький виріз витягнутої форми в правому верхньому кутку під камеру та інші необхідні компоненти (той же датчик освітленості). На жаль, зображень, що дозволяє оцінити дизайн зворотного боку з додатковим дисплеєм і товщину пристрою в складеному вигляді у джерела немає. Однак, виріз здається дуже великим, навіть для такого пристрою. Втім, вкрутити всі компоненти в такий апарат не так вже й просто, так що компанія вирішила знайти компроміс, створивши цей величезний виріз.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.