Користувачі Skype з різних країн світу вранці в середу, 20 лютого, заявили про збої у роботі програми. Про це свідчать оперативні дані сервісу Downdetector, який відстежує кількість помилок популярних сайтів і програм по всьому світу.

Переважно неполадки спостерігалися в містах США і Японії. Про проблеми також повідомили користувачі з Канади, Перу, Чилі, Португалії, Великобританії, Нідерландів, Камбоджі, Сінгапуру, Філіппін та інших країн. Втім, на чиєму боці помилка поки невідомо.

Зокрема, відомо, що більшість з них зіткнулися зі збоєм при вході в додаток (75%), ще 13% повідомили про проблеми з отриманням повідомлень, 11% - про збої при голосових дзвінків. Втім, враховуючи, що підтримкою і розробкою Skype займається Microsoft, яка стоїть за величезними помилками Windows 10. Компанія встигла зіпсувати собі репутацію всього лише за рік.

Як пояснили в офіційному акаунті техпідтримки Skype в Twitter, в додатку стався "тимчасовий технічний збій, що призвів до збою програми у деяких користувачів", однак на даний момент проблема вирішена. Можливо, компанія вирішила оновити додаток.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.