Відразу чотири великі новинки надійшли в продаж 15 лютого, і лідером минулого тижня в роздробі Англії несподівано став Far Cry New Dawn — 40-доларовий шутер на базі Far Cry 5. За кількістю проданих копій проекту вдалося на дві тисячі обійти 60-доларову Metro: Exodus. Втім, сама гра Far Cry New Dawn практично нічим не відрізняється від попередньої частини. Грубо кажучи, в грі залишилася та ж локація, тільки вигляд їй змінили в бік апокаліптичного сеттінгу. Втім, показники говорять про те, що гра сподобалася.

Втім, порівняно з п'ятою частиною свіжа Far Cry втратила 86% копій, а порівняно з попереднім спін-оффом, Far Cry Primal, продалася в чотири рази гірше. Проте цього вистачило, щоб обійти улюбленця журналістів в особі “Метро”. Чи буде й надалі попит на цю гру, чи геймери просто розсмакували новинку Far Cry - покаже час.

Втім, не все так сумно: продажі Metro опинилися на 50% вище показників Metro: Last Light. Взагалі, гра є показником, що українські розробники вміють робити ігри якісно. Будемо сподіватися, що компанію помітять спонсори, і наші девелопери покажуть всьому світу більш масштабну гру у всіх сенсах.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.