Оновлення iOS за номером 12.1.4, яке вийшло поза графіка з метою усунення збою в роботі групових дзвінків FaceTime, принесло в смартфони нову проблему, яка заважає користувачам використовувати свій апарат по назначениею. Повідомляється, що пристрої раптово почали дуже швидко розряджатися.

Користувачі тут же почали штурмувати тематичні форуми і служби підтримки Apple.

наприклад, Twitter заполонили користувачі зі скаргами з приводу роботи їх iPhone. Однак, ця проблема торкнулася не всіх користувачів.

Цікаво, що скарги на швидкість розрядки поєднуються з вдячними відгуками користувачів, у яких iOS 12.1.4 працює без яких-небудь проблем. Багато з тих, хто вирішив висловити свою думку про оновлення, радіють, що Apple, нарешті, змогла випустити стабільну збірку операційної системи, яка не тільки усуває виниклі в попередніх версіях баги і уразливості, але й налагодити стабільну роботу всіх сумісних пристроїв.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Втім, компанії все ж доведеться випустити чергове оновлення, так як кількість незадоволених користувачів зашкалює. Нагадаємо, що компанія представить iOS 13 вже в березні, в якій буде темний режим операційки, а також кілька цікавих нововведень. Сподіваємося, в цей раз компанія ретельно перевірить нову ОС на пристрої.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.