Компанія Samsung оголосила про вихід нового бюджетного смартфона Galaxy M20 на українському ринку. Тепер і дешеві смартфони від Samsung з'являться на прилавках, і їх можна тестувати особисто в спеціалізованих магазинах.

Новинка має 6.3-дюймовий Infinity-V IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD і співвідношенням сторін 19.5:9. Однак, головною родзинкою девайса є величезний акумулятор на 5000 маг з підтримкою швидкої зарядки (15 Вт). Такого запасу енергії вистачить на цілий день інтенсивного використання пристрою.

Galaxy M20 отримав сканер відбитків пальців на задній стороні подвійну камеру на 13 Мп + 5 Мп. Сканер залишиться на задній частині смартфона, і це допомогло суттєво знизити ціну. Перший модуль основної, а ось другий — ширококутний об'єктив (120°). Фронтальна камера у новинки 8-мегапіксельна. Працює смартфон на Android 8.1 Oreo c оболонкою Samsung Experience 9.5, але влітку стане доступним новий Android.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

З особливостей, у пристрої роз'єм для навушників, порт для зарядки USB-C, NFC-чіп для безконтактних платежів Google Pay і роздільний слот для карт пам'яті microSD і двох sim.

Про ціну поки говорити рано, але девайс буде продаватися за ціною від 6 000 гривень.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.