Компанія Razer вирішила відмовитися від виробництва ігрових смартфонів. Втім, в цьому немає нічого дивного, так як компанія почала випускати потужні ігрові пристрої, ціна яких була вище 500 доларів.

Однак, красивої картинки і крутії системи охолодження не вистачило, щоб зарекомендувати себе на ринку. Практично будь-який смартфон здатний запускати всі мобільні ігри. Так, комфорту буде мало, але грати можна. А переплачувати за дорогий смартфон, який просто не буде нагріватися в руках - як мінімум дивно.

Про відхід компанії з ринку смартфонів повідомили інсайдери, так що залишилося дочекатися офіційної заяви від самих розробників.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Джерела кажуть, що Razer звільнила майже всіх фахівців, які займалися розробкою безпосередньо смартфонів. Razer Phone 3 скасовано. Конкуренти вже випустили смартфони з такими ж характеристиками, але цінники на них набагато нижче. Переплачувати за бренд - нерозумно. Компанія непогано справлялася з розробкою ігрової гарнітури, крутої мишки або клавіатури, а ось ринок смартфон виявився нереальним.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.