Компанія Sony в найближчі місяці випустить останню партію портативних ігрових приставок PlayStation Vita в Японії, після чого їх виробництво буде зупинено. Втім, приставці вже пора йти в минуле, враховуючи, скільки вона перебувала на прилавках.

Варто відзначити, що подібний хід не є великим сюрпризом, адже компанія давно поховала PS Vita, відмовившись випускати високобюджетні гри під цю платформу ще пару років тому, а у вересні 2018 заявила про швидке припинення виробництва нових моделей. Так, грати в улюблені проекти все ще можна, але в разі поломки розробники вже не зможуть повернути їй життя. У всякому разі, офіційно по гарантії.

Точної дати поки немає, проте ймовірно, що виробництво закриється в квітні-травні. Аналогічним чином в травні 2017 року Sony припинила поставки PlayStation 3, попередивши про це за пару місяців. Не виключено, що компанія вже готує консолі відповідну заміну, але інформації від інсайдерів поки немає. Судячи з усього, Sony вклала всі ресурси у виробництво PlayStation 5, вихід якої запланований на 2020 рік.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

PS Vita — це портативна консоль, яка вийшла в 2011 році. Sony спробувала перевершити Nintendo на ринку портативних ігрових приставок, виправивши всі недоліки успішної PlayStation Portable. Однак, задовольнити апетити компанії все ж не вдалося - продажу виявилися поганими.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.