15 лютого відбувся офіційний запуск Metro Exodus. Новинка — вже третій шутер у всесвіті письменника Дмитра Глухівського від української 4A Games. Гра ще до виходу зібрала навколо себе увагу, а критики високо оцінили гру від українців. Втім, користувачі зможуть самі переконатися в якості грі:

Деякі з геймерів готові придбати новий ПК заради цієї гри.

А деякі надто сильно перейнялися хитромудрим сюжетом

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Втім, деякі все ж звинуватили українських розробників у русофобії, але й на це знайшлася відповідь у користувачів:

Старання щодо поліпшення картинки теж не пройшли дарма:

Деякі гравці в грі знайшли навіть точну копію себе:

Нагадаємо, що в Metro: Exodus можна отримати досягнення “Декомунізація” за руйнування статуї Леніна на рівні “Тайга”.

У соціальних мережах цей трофей обговорювали досить скупо, проте цього вистачило, щоб привернути увагу федеральних каналів Росії ведучий каналу “Росії 24” приділив досягненню близько хвилини ефіру, не забувши згадати, що за розробку проекту відповідають українські розробники.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.