У Мережі з'явилися нові зображення гнучкого iPhone, який поки знаходиться на стадії розробки. Картинки розкривають дизайн майбутнього гаджета. Втім, не факт, що це справжні креслення, і Apple дійсно займається виробництвом гнучкого смартфона. Наприклад, LG відмовилася від анонсу гнучкого девайса, так як “публіка ще не готова до пристроїв майбутнього”.

Відомо, що не так давно Apple подала новий патент на складаний смартфон, над дизайном якого в компанії працюють вже кілька років.

В документі патенту розміщені креслення, на яких продемонстровано гаджет з гнучким екраном. Видання на їх основі склало кольорові зображення, які дозволяють уявити, як саме може виглядати складаний iPhone. Втім, від дизайну Apple тут мало що залишилося, так що стверджувати, що це смартфон від Apple поки що рано.

Судячи з інформації патенту, в гаджеті передбачені один або два шарніра, які дозволять пристрій складати. Ймовірно, що гаджет можна буде складати як всередину, так і назовні. Терміни виходу пристрою поки не розголошуються. Немає сумнівів, що ціна буде просто захмарною, враховуючи вартість гаджетів, які є на ринку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представить бюджетну версію флагмана Mi 9 Lite, який отримає топові характеристики, при цьому ціна буде цілком адекватною. Так, смартфон не отримає топовий процесор, так і камера буде не кращою на ринку, але за ціну в 235 доларів смартфон більш ніж вигідно купувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонах. Тепер же в мережі з'явилися фото, які підтверджують той факт, що прошивка покращує характеристики камери. Знімки, зроблені в нічний час доби виходять набагато краще.

Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.