Samsung нарешті представила фінальний варіант складного смартфона Galaxy Fold, якого вперше показали в листопаді.

Як раніше і оголошувала компанія, смартфон отримав два екрани: зовнішній на 4,6 "і внутрішній 7,3".

І внутрішній, і зовнішній працюють в інтерактивному режимі (моментально переключаються з одного на інший при зміні форм-фактора), а також мають функцію мультивіконності, щоб користуватися трьома додатками одночасно.

Продуктивність нового дітища Samsung – це чіпсет Snapdragon 855 і 12 ГБ оперативної пам'яті, а також запропоновано внутрішній накопичувач нового формату UFS 3.0.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ще одна відмінна риса - це камера. Їх цілих шість: три - на задній частині, одна на передній і дві збоку. Galaxy Fold буде доступний з 26 квітня за ціною $1980.

Варто нагадати, що компанія Sony в найближчі місяці випустить останню партію портативних ігрових приставок PlayStation Vita в Японії, після чого їх виробництво буде зупинено. Втім, приставці вже пора йти в минуле, враховуючи, скільки вона перебувала на прилавках.

Варто відзначити, що подібний хід не є великим сюрпризом, адже компанія давно поховала PS Vita, відмовившись випускати високобюджетні ігри під цю платформу ще пару років тому, а у вересні 2018 заявила про швидке припинення виробництва нових моделей. Так, грати в улюблені проекти все ще можна, але в разі поломки розробники вже не зможуть повернути їй життя. У всякому разі, офіційно по гарантії.

Точної дати поки немає, проте ймовірно, що виробництво закриється в квітні-травні. Аналогічним чином в травні 2017 року Sony припинила поставки PlayStation 3, попередивши про це за пару місяців. Не виключено, що компанія вже готує консолі відповідну заміну, але інформації від інсайдерів поки немає.


Нагадаємо, В Xiaomi розповіли про великі зміни: це тільки початок

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Хакери навчили Siri зламувати будь-який iPhone: відео

Також "Знай.ua" писав про те, що Razer відмовилася від виробництва ігрових смартфонів