Компанія Samsung офіційно анонсувала свій новий флагманський смартфон Galaxy S10. Девайс показали в декількох модифікаціях, прям як з iPhone X. Втім, поговоримо про девайсах корейської корпорації.

Смартфони Samsung Galaxy S10 і Galaxy S10+ оснащені вигнутими дисплеями Dynamic AMOLED з точною передачею кольору. Діагональ девайсів починається від 6.1 дюймів, і закінчується 6.4 дюймами.

Під дисплеєм розташований ультразвуковий сканер відбитків пальців. На щастя, тепер не доведеться тикати пальцями в задню панель девайса.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У верхньому правому куті дисплея є отвір (дисплей AMOLED Infinity-O), в якому розмістилася фронтальна камера. Втім, про це ми вже знали з витоків, які розповіли про девайса практично всі ще за місяць до презентації.

На задній панелі смартфонів Samsung Galaxy S10 і Galaxy S10+ розташований потрійний модуль камери в горизонтальний орієнтації, який доповнено подвійною оптичною системою стабілізації зображення. Компанія заявляє, що якість фото здивує увесь світ.

Серцями смартфонів Samsung Galaxy S10 і Galaxy S10+ сталі системи-на-чіпі Snapdragon 855 або Exynos 9820 (в залежності від регіону продажів). У базовій конфігурації пропонується 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. В Samsung Galaxy S10+ в керамічному корпусі з 8 ГБ оперативної пам'яті і 512 ГБ флеш-пам'яті. Буде ще і версія з сховищем ємністю 1 ТБ, але, швидше за все, не на всіх ринках. До того ж, ціна буде просто захмарною.

Смартфони Samsung Galaxy S10 і Galaxy S10+ оснащені акумуляторами ємністю 3400 маг і 4100 мАч, відповідно. Однак, для таких процесорів такої кількості заряду може виявитися дуже мало.

Нові смартфони Samsung Galaxy S10 і Galaxy S10+ вже доступні для попереднього замовлення в Україні, а фактичні продажі почнуться з 8 березня.

Ціни на новинки для України встановлені на наступних значеннях:

  • Galaxy S10 8/128 ГБ — 29999 грн;

  • Galaxy S10+ 8/128 ГБ — 32999 грн;

  • Galaxy S10+ 8/512 ГБ — 39999 грн.

Подивимося, чи зможуть продажу цього смартфона витягти мобільний підрозділ компанії на лідируючу позицію.

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.