На додаток до смартфонів серії Mi 9 компанія Xiaomi також анонсувала і кілька бездротових зарядних пристроїв для них. Новинки можуть використовуватися з будь-якими мобільними пристроями, що підтримують стандарт Qi. Звичайно ж, не обійшлося без особливостей, адже китайці вміють дивувати публікою несподіваними можливостями банальних гаджетів.

Бездротове зарядний пристрій Xiaomi 20W Mi Wireless Charger являє собою поліпшену модифікацію пристрою Mi Wireless Charger, яке надійшло зі смартфоном Mi MIX 3. Нова версія підтримує вхідну потужність 27 Вт і передає 20 Вт енергії. Приміром, Xiaomi Mi 9 можна повністю зарядити всього за 60 хвилин. Сама зарядка вміє відводити тепло, щоб не перегрівати смартфон при зарядці. Ціна Xiaomi 20W Mi Wireless Charger становить $15.

Компанія випустила бездротову зарядку і для авто - Xiaomi 20W Mi Wireless Car Charger. Ця модифікація відрізняється наявністю затискачів, щоб тримати смартфон. Ціна цієї моделі становить вже $25. Втім, ціна просто смішна.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Останній пристрій для зарядки смартфонів це зовнішній акумулятор. Пристрій під назвою Xiaomi Mi 10,000 mAh Wireless Power Bank забезпечує передачу лише 10 Вт енергії бездротовим способом. Втім, енергії вистачить, щоб зарядити смартфон кілька разів. Пристрій надійде у продаж за ціною $22.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати будь iPhone за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.