Один із засновників XDA Developers Макс Вейнбах (Max Weinbach) на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував інформацію про ще одне нововведення операційної системи iOS 13. Судячи з усього, Apple вирішила прислухатися до користувачів, і почала впроваджувати зміни в інтерфейсі, про яких так довго просять фанати iOS і iPhone.

Мова стосується функції, на яку дехто, можливо, не звертають увагу. Проте багато користувачів iPhone незадоволені їй. Мова йде про те, як на екрані відображається процес регулювання гучності. Так, у 2012 році цей елемент інтерфейсу був інноваційним, і викликав лише захоплення. Однак, смаки користувачів змінюються, як і самі смартфони. Apple довелося щось робити з регулюванням гучності.

При збільшенні або зменшення гучності на екрані показується велике зображення дзвоника, під яким знаходиться шкала, що демонструє на якому рівні встановлено гучність. Однак, цей елемент закриває центр екрана, на якій знаходиться важлива інформація.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Макс Вейнбах стверджує, що в iOS 13 цей величезний елемент інтерфейсу зникне. Втім, залишилося тільки дочекатися офіційного анонсу нової операційки, а сама презентація iOS 13 очікується на WWDC Developers Conference в червні цього року.

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.