20 лютого, в мережу виклали офіційні прес-зображення смартфона Nokia 9 PureView, на яких його можна розглянути з усіх боків. Зробив це інсайдер Ішан Агарвал, який отримав їх у свої руки за кілька днів до офіційної презентації новинки. Втім, дизайн і нехай вважається красивим по сучасних стандартах, з начинкою у нього не все так гладко.

Смартфон Nokia 9 PureView стане головним флагманом HMD Global в 2019 році, однак дане мобільний пристрій представляє із себе самий головний провал нинішнього року. Камера отримає цілих 5 об'єктивів, і кожен з них буде відповідати за певний колір. В разі поломки одного з них, отримати якісне фото не вийде. Не факт, що в сервісному центрі хтось візьметься за ремонт такого химерного апарату.

До чого все це призведе на практиці ніхто поки що точно не знає, проте вже зараз зрозуміло, що крім камери у майбутньої новинки немає абсолютно нічого вартого, за що можна було б викласти $1000.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Серед іншого, в новинці використовується не новітній чіп Snapdragon 855, а торішній Snapdragon 845, доповнений графікою Adreno 630, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам'яті. Фанати чекали флагманської начинки, а не торішнього чіпсету за смартфон, який дорожче навіть iPhone.

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.