Система біометричної захисту месенджера WhatsApp для iOS містить уразливість, яка дозволяє обійти її будь-кому і отримати доступ до листування. Нагадаємо, що буквально місяць тому в месенджер ввели захист з допомогою сканера відбитків пальців. Тепер же навіть ця система виявилася не такою надійною, як хотілося б. Про це повідомив користувач Reddit з ніком de_X_ter. За його словами, баг працює незалежно від обраного способу ідентифікації, будь то Touch ID або Face ID, а злом проводиться за допомогою штатного інструменту операційної системи під назвою Share Sheets, призначеного для обміну файлами. Судячи з усього, користувачі месенджера знову під загрозою. У всякому разі, їх дані так точно.

Злом, за словами de_X_ter проводиться в лічені хвилини. Щоб операція вдалася, необхідно виконати ряд простих дій.

Достеменно невідомо, обізнані розробники WhatsApp про існування цієї проблеми. До речі, сама інструкція вже є в мережі, так що кожен бажаючий здатний зламати чужий рахунок.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.