Після виходу Samsung Galaxy S10, який відбувся 20 лютого, Samsung Galaxy Note 9, який пристроїв стилус S Pen, раптово впав в ціні. Причому не на кілька тисяч гривень, а на круглу суму. Для всіх тих, хто хотів придбати девайс, але ціна в 30 тисяч гривень була просто непідйомною, це відмінна новина.

Справа в тому, що офіційне представництво бренду в Україні оцінило смартфон Samsung Galaxy Note 9 в цілих 30 000 гривень, тобто у величезну суму грошей, дозволити собі віддати яку виявилися готові далеко не всі. Однак, на сьогоднішній день смартфон не є топовим флагманом, враховуючи тенденції 2019 року, так що ціна різко впала до 20 000 гривень.

В базовій версії даний телефон оснащений 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам'яті, а збільшити об'єм вбудованої пам'яті можна шляхом установки карт пам'яті microSD об'ємом до 512 ГБ включно, чому такі вже зараз є у продажу. В іншому, Samsung Galaxy Note 9 пристроїв 6,4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 точок (QHD +), а також восьмиядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц. Смартфон досить потужний, і в цьому немає сенсу сумніватися. Девайс порівнювали з iPhone XS Max.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.