Кілька днів тому відомий аналітик Apple по імені Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) зробив прогнози щодо лінійки нових продуктів, які представить в цьому році купертінская компанія. Крім нових навушників і зарядного килимка, компанія представить новий ноутбук з величезною потужністю.

зокрема, в його прогнозі знайшлося місце для абсолютно нового ноутбука MacBook Pro, діагональ екрану якого становитиме від 16 до 16,5 дюйма. Це буде найбільший ноутбук в лінійці після припинення продажу 17-дюймової моделі в 2012 році. Такий девайс стане в нагоді дизайнерів і фотографів, яким просто необхідно величезний простір для роботи.

Не менш відомий в Twitter інсайдер Бенджамін Гескин (Benjamin Geskin) опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter перший рендер 16-дюймового ноутбука MacBook Pro 2019, зазначивши, що він буде дуже тонким, екран не буде характеризуватися дуже вузькими рамками. Судячи з усього, ноутбук отримає змінений дизайн, як це було з iPad 2018, якій з'явився на прилавках без кнопки зі сканером відбитків пальців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося взломатьіРһопе за допомогою голосового помічника Siri. Дивно, але голосовий помічник не намагався чинити опір, і виконував усі команди, які вимагали хакери. За допомогою Siri можна зламати iPhone, і це дасть доступ до платних додатків безкоштовно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony відмовилася від виробництва старих ігрових приставок. Мова йде про PlayStation Vita, яка так і не стала популярною серед геймерів.

Знай.uа писав, що компанія Razer відмовилася від виробництва смартфонів. Судячи з усього, смартфони виявилися непотрібними геймерам. Ті ж девайси від Xiaomi мають такі ж характеристики, але продаються в кілька разів дешевше. Саме тому компанія так і не змогла заявити про себе на ринку смартфонів.