Компанія Google вирішила "підіграти" користувачам, які не люблять користуватися Google Play. Про це компанія повідомила у зверненні, відправленому розробникам додатків на базі Android.

Ідея Google полягає в тому, щоб зняти обмеження на завантаження оновлень для вже встановлених ігор і програм з Google Play для неавторизованих користувачів. Раніше політика компанії була такою, що якщо користувач вирішив вийти з магазину додатків, він більше не зможе отримувати оновлення. Тепер же скачувати апдейти для програм можна буде без введення логіна і пароля.

Play Market для Android
Play Market для Android

Нова опція повинна з'явитися на Android-пристроях зовсім скоро, правда, точна дата поки не розголошується. Однак, все буде не так просто, як здається на перший погляд. У листі Google попереджає про те, що розробники можуть стикнутися з безліччю збоїв і помилок при втіленні в реальність зручної інновації. Компанія рекомендує звертатися безпосередньо до них з докладним описом проблем.

Функціонувати опція буде на смартфонах і планшетах з Android 5.0 Lollipop або більш свіжої версії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Android
Android

Раніше повідомлялося, що після виходу Samsung Galaxy S10, який відбувся 20 лютого, Samsung Galaxy Note 9, який пристроїв стилус S Pen, раптово впав в ціні. Причому не на кілька тисяч гривень, а на круглу суму. Для всіх тих, хто хотів придбати девайс, але ціна в 30 тисяч гривень була просто непідйомною, це відмінна новина.

Справа в тому, що офіційне представництво бренду в Україні оцінило смартфон Samsung Galaxy Note 9 у цілих 30 000 гривень, тобто у величезну суму грошей, дозволити собі віддати яку виявилися готові далеко не всі. Однак, на сьогоднішній день смартфон не є топовим флагманом, враховуючи тенденції 2019 року, так що ціна різко впала до 20 000 гривень.

Нагадаємо, Samsung Galaxy Fit знищив Xiaomi Mi Band 4 багатим функціоналом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Nokia 9 PureView розчарувала фанатів за місяць до анонсу.

Також Знай.uа писав, Samsung показала розумні годинники Galaxy Watch Active і Galaxy Fit, ціна приємно здивує.