Компанія Google планує впровадити в свій браузер Chrome для смартфонів додаток Digital Wellbeing в Google Chrome. По суті, це обмежувач часу, проведеного в мережі.

Про це повідомили інсайдери, які отримали скріншоти програми в дії. Повідомляється, що таким чином користувачі зможуть позбавити себе від інтернет-залежності.

Після активації відповідного прапора в настройках браузера він почне відслідковувати, які веб-сторінки ви відвідували і як багато часу провели на кожній з них. На основі отриманих даних Chrome зможе зробити висновки про необхідність скорочення часу, проведеного в браузері, або зберегти все як є. Втім, подібних сторонніх додатків, які виконують такі ж функції досить багато. Але Google вирішила випустити власну версію.

В цілях безпеки Digital Wellbeing не буде працювати в режимі інкогніто. Судячи за змістом коду Chromium Gerrit браузер буде відключати відповідний прапор в момент переходу в захищений режим, який дозволить відвідувати будь-які веб-сайти без фіксації їх адрес, а також витраченого на них часу. Подивимося, чи стане популярним таке розширення.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.