З-за загрози викрадення даних Сполучені Штати не будуть співпрацювати, ні обмінюватися інформацією з тими країнами, які користуються системами китайського виробника комунікаційного обладнання Huawei Technologies, попередив глава Держдепартаменту США Майк Помпео. Судячи з усього, США мають намір продовжувати боротьбу з китайської компанія Huawei, яку запідозрили в шпигунстві. У свою ж чергу, США відмовилися від продукції цієї компанії, заявивши, що девайси можуть незаконно прослуховувати.

"Ми не збираємося ризикувати американської інформацією", – заявив він в інтерв'ю американському телеканалу Fox Business.

Держсекретар закликав європейські та інші країни усвідомити ризики, які тягне впровадження технологій і продукції Huawei. Коли це станеться, вони неодмінно відмовляться використовувати системи компанії, впевнений Помпео. Втім, Huawei поки ніяк не прокоментувала цю заяву. У корпорації будуть великі проблеми при впровадженні 5G-мережі по всьому світу, і Samsung скористається цією перевагою.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.