21 лютого показали один з головних смартфонів цього року. Звичайно ж, мова йде про Xiaomi Mi 9, якого навіть самі виробники порівнювали з iPhone XR, тільки в крутий оболонці і з новими фішками.

Однак, у смартфона з'явиться справжній конкурент від Meizu. Компанія вирішила дочекатися відповідного моменту, щоб представити свій девайс.

І ось сьогодні, схоже, з'явилося перше справжнє живе фото майбутнього флагмана Meizu.

Представити його повинні в квітні. Чутки говорять про ціннику в 490 доларів, але, зважаючи на стартову ціну на 9 Mi, можливо, Meizu зробить новинку дешевше. До речі, в Meizu 16s нарешті повинен з'явитися NFC глава компанії клятвено обіцяв. За допомогою цього чіпа можна здійснювати безконтактну оплату.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Що ж стосується дизайну, як бачимо, Meizu вірна актуального дизайну, і це круто. Екран залишився без вирізів, без отворів. Втім, в 2019 році такі рамки все ж впадають в очі.

Що стосується параметрів, там буде все добре. Однозначно буде Snapdragon 855, багато пам'яті, камера, думаю, буде на 48 Мп — це зараз тренд. Якість камери буде відповідним.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.