Xiaomi продовжує радувати своїх шанувальників незвичайними продуктами. Після автомобільного очисника повітря, пральної машини й пилососа, настала черга комп'ютерного крісла. Втім, після туалетного паперу, нас так просто не здивувати.

Крісло отримало назву Xiaomi Mijia, і по завіреннях представників компанії, воно прекрасно підійде тим, хто проводить багато часу за столом перед комп'ютером. Так, суперских технологій майбутнього крісло не отримало, але свої функції виконує на відмінно.

Xiaomi Mijia хвалиться особливим механізмом регулювання спинки, підтримує три типи кута нахилу і великий діапазон регулювань. Можна налаштовувати і підлокітники, що робить це крісло більш комфортним, підлаштовуючись під параметри власника.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Оббивка крісла виконана із дихаючої сітки, яка може бути “одночасно твердою і еластичною, і легко відводити зайву вологу і тепло”. Втім, нічого іншого від комп'ютерного крісла і не очікувалося. Крісло продається поки тільки в Китаї за ціною близько 194 долара.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.