Судячи з усього, новий флагман буде в дефіциті навіть на домашньому ринку. Популярність девайса ще до його виходу ускладнило завдання производителям, так як ті просто не встигають збирати смартфони для продажу.

Спочатку глава компанії Xiaomi Лей Цзюнь писав, що Xiaomi Mi 9 виявиться помітно дорожче торішньої моделі 8 Mi, але вже після анонсу стало зрозуміло, що збільшення в ціні невелика. У той же час характеристики і дизайн покращилися, так що покупці побігли купувати цей девайс.

За словами Лея Цзюня, виробництво Mi 9 стартував в січні, та до початку продажів, призначених на 26 лютого, повинен був бути створений складський запас, достатній для задоволення всіх заявок. Проте, перша партія Mi 9 була розпродана практично відразу після анонсу.

Лей Цзунь також заявив, що за день до анонсу попередні замовлення на Xiaomi Mi 9 вже оформили понад 200 тис. осіб. Глава компанії заявив, що на смартфон оформили ще 650 тисяч замовлень, і це тільки початок. Китайці дуже оперативно захоплюють ринок смартфонів, і навіть Samsung не здатна заявити про себе на ринку.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.