Фахівці Google виявили, що браузер Edge додає Facebook прихований в білий список, дозволяючи соціальної мережі використовувати Flash-контент, незважаючи на звичайні обмеження Edge. Тобто в обхід правила click-to-play, згідно з яким сайти не можуть запускати Flash без попереднього схвалення.

Простими словами, Facebook не запитував у користувача включення плеєра, а включав його самостійно. Про те, які дані отримав Facebook -невідомо.

Втім, від Facebook нічого іншого очікувати не варто, з огляду на зіпсовану репутацію після кількох гучних скандалів. Нагадаємо, що Facebook продала дані 100 мільйонів користувачів стороннім компаніям, внаслідок чого Facebook.

Експерти розповідають, що до лютого 2019 року таємний білий список містив 58 записів, у тому числі домени і піддомени офіційного сайту Microsoft, порталу MSN, музичного сервісу Deezer, Yahoo і китайської соціальна мережа QQ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Баг виявив експерт Google Project Zero Іван Фратрик (Ivan Fratric) в листопаді 2018 року. Він описував проблему як XSS-уразливість, яка дозволяла будь-якого сайту обійти правило click-to-play і запускати Flash-контент.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.