20 лютого користувачам представили флагман Samsung Galaxy S10, який доступний для покупки на офіційному сайті в рамках попереднього замовлення. Однак, з цим смартфоном не все так добре, як хотілося б користувачам. Враховуючи провальні продажі Galaxy S9 і Note 9, цей смартфон не здатний врятувати компанію від кризи.

Проте, купувати Samsung Galaxy S10 абсолютно точно не варто, принаймні в найближчі кілька місяців. Головна причина, яка розбиває всі переваги, полягає в ціні. За найдешевшу модель доведеться викласти 25 000 гривень, але її купувати абсолютно точно немає сенсу. По суті, у цього пристрою є кілька недоліків, за які не хочеться платити цілих 25 тисяч гривень.

Якщо ж покупець хоче купити собі повноцінний флагман, оснащений сканером в екрані і потрійний камерою, йому потрібно заплатити всі 30 000 гривень. Звичайно ж, мова йде про більш просунутою модифікації. Модель з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам'яті продають саме за таку суму грошей, а от якщо заплатити 40 тисяч гривень, то за такі гроші вам продадуть дійсно флагманський Galaxy S10+.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Для тих, хто не збирається відмовлятися від бюджетного флагмана, рекомендуємо почекати кілька місяців, і його ціна впаде на 30-40 відсотків, як це було з Galaxy S9.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.