Китайська компанія Vivo показала на презентації в Нью-Делі смартфон V15 Pro. Директор по стратегії бренду в Vivo India Ніпун Марія підтвердив, що це був глобальний запуск пристрою. Іншими словами, продавати його будуть по всьому світу.

Новинка отримала величезний 6,39-дюймовий дисплей Super AMOLED Ultra FullView. Варто отмеитть і величезний акумулятор на 3700 мач з підтримкою швидкої зарядки Dual Engine і фронтальну камеру з висувним модулем на 32 Мп. Фронтальна камера здатна знімати якісні знімки навіть в нічний час

Потрійна основна камера V15 Pro включає основний модуль на 48 Мп (f / 1.8), який використовує технологію Pixel Binning для отримання якісних знімків в умовах низької освітленості, а також надширококутний об'єктив на 8 Мп (f / 2.2) і об'єктив для глибини сцени на 5 Мп (f / 2.4). Втім, компанія завжди встановлює на смартфони одні з кращих камер, і це головна фішка китайських пристроїв.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Виробник оновив функціонал фірмового голосового асистента Jovi. Втім, чи буде він підтримувати українську мову - невідомо.

Пристрій працює на 8-ядерному процесорі Snapdragon 675 і має 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ постійної пам'яті. Є слот для карт пам'яті microSD ємністю до 256 ГБ. Операційною системою стане Android Pie з оболонкою FunTouch OS 9.

Передзамовлення на V15 Pro почнеться з 28 лютого. Його вартість – 11 тисяч гривень, що дуже дешево для такого девайса.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.