За оцінками Gartner, в четвертому кварталі 2018 року Apple продала 64,5 млн iPhone, що на 12% менше, ніж за аналогічний період минулого року. В основному це пов'язано з низькими продажами в Китаї. Однак, виробник iPhone зберіг своє друге місце з 15,8% частки ринку після лідера ринку, Samsung (17,3%). Втім, така ж доля торкнулася і інших виробників смартфонів. Всі, хто вже хотів придбати девайс, давно це зробили. Тепер же компанії випускають нові смартфони кожну тиждень, і всі вони практично не відрізняються один від одного.

Компанія Huawei, яка посіла третє місце в рейтингу, більше інших збільшила квартальні продажі телефонів: з 43,8 до 60 млн. Китайська компанія впритул підібралася до Apple, яка продала за квартал 64 млн смартфонів. Судячи з усього, Apple незабаром обійдуть, враховуючи, скільки коштують смартфони компанії. Якщо цієї осені яблучна корпорація не покаже смартфонів з революційними рішеннями - вона втратить лідерство на ринку. Huawei продовжує продавати смартфони у величезних кількостях.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.