За кілька днів до старту виставки MWC 2019 у мережі з'явилися докладні характеристики і фото флагманського смартфона Sony Xperia 1. Варто відразу зазначити, що девайс отримає топову камеру.

Новий смартфон вийде під назвою Sony Xperia 1, а не Sony Xperia XZ4, як передбачалося раніше. Втім, характеристики, які раніше з'явилися в мережі, залишилися без змін.

Новинка отримає 6,5-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 4K. Смартфон залишиться без вирізів, але рамка над екраном все ж буде. на ній розмістять динами, а також фронтальну камеру.

Sony Xperia 1 отримає топовий процесор Snapdragon 855 у поєднанні з 6 ГБ оперативної пам'яті і вбудованим накопичувачем на 128 ГБ. Так, чіпсет буде топовим, але за нього доведеться заплатити.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Смартфон отримає акумулятор на 4400 мач, і це досить великий показник, навіть для сучасного смартфона.

Характеристики потрійного основної камери Sony Xperia 1 поки не підтверджені. Однак, фронтальна камера отримає цілих 24 Мп.

Повідомляється, що у продаж новинки надійдуть імовірно в березні. Очікувана ціна флагманського Sony Xperia 1 становить від 905 доларів (близько 24 500 гривень) до 1020 доларів. Досить дорого, враховуючи, що компанія не користується величезною популярністю на ринку смартфонів.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.