Виробники смартфонів зазвичай дають лише базові інструкції, як поводитися з гаджетами. При цьому існують прості правила, які допомагають продовжити життя смартфону. І, навпаки, коли користувач здійснює ці помилки, то швидше зношує смартфон і він швидко приходить в непридатність.

Помилка №1

Цілодобова робота смартфона. Виробники рекомендують повністю вимикати смартфон мінімум раз в тиждень. Таким чином можна подовжити його життя.

Помилка №2

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Використання гаджета в невідповідний погодних умовах. Багато смартфони просто не призначені для того, щоб використовувати їх при сильних морозах. Вони можуть при низькій температурі просто відійти назавжди.

Помилка №3

Зарядка на всю ніч. Часто саме так роблять користувачі. Однак виробники попереджають, що робити так не слід, тому що заряд в 100% ламає акумулятор, тоді як оптимальним варіантом є від 95% до 98%.

Помилка №4

Недостатня очистка смартфона. На сенсорному екрані залишається величезна кількість мікробів і пилу. За день на ньому може скупчуватися більше мікробів, ніж на кришці унітазу. Вихід – очищати ваткою, змоченою у спирті.

Раніше повідомлялося, що багато компаній, які виробляють смартфони, що працюють над тим, щоб вбудувати в свої новинки підтримку 5G. Тільки от проблема в тому, що модеми п'ятого покоління будуть страждати від потужного перегріву. Так що це стане причиною перегріву самого смартфона.

Нагадаємо, 5 фішок Samsung Galaxy S10, про яких ви не знали. Samsung Galaxy S10 отримав кілька крутих фішок.

Як повідомляв Знай. ua, Xiaomi Mi 9 виявився дефіцитним: флагман б'є всі рекорди. Xiaomi Mi 9 користується величезною популярністю.

Знай. ua писав, що 5G вб'є ваш телефон. Багато компанії, які виробляють смартфони, що працюють над тим, щоб вбудувати в свої новинки підтримку 5G.