Зараз на ринку можна зустріти ігрові консолі PS4 Pro і Xbox One X, які є найпотужнішими в своєму класі. Однак, незабаром на ринку з'являться PlayStation 5, і оновлена Xbox від Microsoft. На подив публіки, на ринку з'явиться новий гравець - приставка Mad Box, яка вже встигла здивувати публіку ще до виходу і офіційного анонсу. Судячи з характеристик консолі, вона в кілька разів перевершить PlayStation 5, про яку у мережі з'явилася детальна інформація.

Щоб привернути увагу до свого нового продукту глава Slightly Mad Studios виклав в мережу зображення консолі Mad Box, а також розповів цікаві подробиці про приставку майбутнього. Приміром, консоль здатна витримувати температуру до 100 градусів, а система охолодження здатна швидко охолодити приставку. Сам корпус має злегка прозорий ефект, що робить всю консоль дуже стильною і привабливою. Звичайно ж, буде і підсвічування, як ігрових девайсах Razer.

Що стосується продуктивності, консоль здатна відображати картинку в 4K-форматі, при частоті кадрів 120 fps. Це саме те, що потрібно будь-якого геймеру. Якщо ця інформація підтвердиться після анонсу, PlayStation 5 приречена на провал.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що стосується ціни, за пристрій доведеться заплатити близько 800 доларів.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.