Голосовий асистент Samsung Bixby не став популярним навіть незважаючи на агресивне просування. По суті, він марний, і здатний виконувати лише деякі функції. Втім, схожа ситуація була і з Siri для Apple. Куди простіше зробити кілька тапов по екрану, ніж виразно розмовляти з голосовим асистентом.

Ця програма має на смартфонах фізичну кнопку для його активації, і виробник не дозволяв змінювати її призначення. Нещодавно користувачам доводилося шукати різні способи обходу цієї заборони. Але нещодавно у Samsung дозволили використовувати цю апаратну кнопку за власним бажанням. На щастя, тепер користувачі можуть призначати застосування цієї кнопки самостійно. Це може бути як виклик камери, так і інші функції. На щастя, варіацій більш ніж достатньо.

Разом з анонсом Samsung Galaxy S10 компанія оголосила, що клавішу Bixby можна буде призначити на виклик іншої команди за власним розсудом. Нова можливість торкнеться інших апаратів цієї лінійки, включаючи S8, S9, Note 8 і Note 9.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Втім, така можливість стане доступною тільки після поновлення Android, і для власників старих моделей оновлення з'явиться нескоро.

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.