Компанія Samsung вказала на своєму сайті неправдиві дані про флагманський смартфон Samsung Galaxy S10, тим самим остаточно заплутавши покупців. Чи то копірайтер переплутав технічні характеристики, чи то такий виверт компанії з незрозумілою метою – поки невідомо. На дезінформацію користувачів вказало видання Gizchina.

"Якщо чотирьох моделей Samsung Galaxy S10 недостатньо, щоб створити певну плутанину серед користувачів, існують також різні варіанти пам'яті, які можуть створювати певні труднощі для користувачів. В додаток до цього Samsung створила ще більше плутанини з-за неправильних характеристик своїх нових смартфонів на офіційному сайті", - йдеться в повідомленні.

За даними видання, офіційний сайт компанії буквально рясніє помилками. Крім того, баги помічені і в програмному забезпеченні гаджета.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За інформацією видання, 128-гігабайтна "операторська" версія нібито оснащена 6 ГБ ОЗУ, а у варіанта з таким же накопичувачем, але без прив'язки до оператора 8 ГБ. А версія з 1 ГБ вбудованої пам'яті, яка офіційно має 12 ГБ ОЗУ, також доступна у варіанті з 8 ГБ.

У Samsung запевнили – про існуючу проблему їм відомо, і в найближчі терміни вона буде вирішена. Але сніговий ком невдоволення користувачів вже не зупинити.

Журналісти крім того розповіли, що всі версії Samsung Galaxy S10 і Samsung Galaxy S10 + мають як мінімум 8 ГБ оперативної пам'яті, єдине виключення складають моделі з 12 ГБ оперативної пам'яті і 1 ГБ вбудованої пам'яті.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Apple створює власний надпотужний комп'ютерний процесор: фотофакт.

Компанія Apple в найближчому майбутньому планує відмовитися від процесорів Intel до персональних комп'ютерів iMac і ноутбуках MacBook. Відомо, що відмова відбудеться на користь чіпів власного виробництва.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

зокрема, як повідомив один з представників Intel в приватній бесіді з журналістами порталу Axios, дана подія може відбутися вже в наступному році.

Нагадаємо, Apple пообіцяла прибрати неприємний недолік iPhone iOS 13.

Як повідомляв Знай.иа, гігантський 16-дюймовий MacBook Pro 2019 вперше засвітився на фото.

Знай.иа писав, Samsung показала розумні годинник Galaxy Watch Active і Galaxy Fit, ціна приємно здивує.