Samsung Galaxy Note 9 став ще дешевше після того, як компанія представила нові гаджети.

Флагман Samsung на старті продажів мав ціну в 35 000 гривень.

Не всі можуть витратити таку суму на смартфон. Але вихід нових гаджетів від Samsung зумів посприяти зниженню ціни на нього.

Тепер ті, хто все ще бажає придбати Samsung Galaxy Note 9, отримали хорошу можливість це зробити: продається він тепер вже за 20 000 гривень.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Апарат представлений в мідному, фіолетовому, чорному і синіх кольорах.

Samsung Galaxy Note 9 може похвалитися відмінними характеристиками.

Наприклад, 6,4-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерний процесор Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц, графікою Mali-G72 MP18, подвійна основна (12 Мп + 12 Мп і 8 Мп фронтальні камери, 6 гб оперативної пам'яті і 128 основою, а також апарат має батарею ємністю 4000 маг.

До того ж, телефон підтримує технологію швидкої і бездротової зарядки, а також такі модулі зв'язку, як Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, ГЛОНАСС, GPS і звичайно ж NFC для роботи з різними платіжними системами, в тому числі Google Pay, яка ось уже кілька років працює на території України та багатьох інших країн світу.

Габарити корпусу Samsung Galaxy Note 9 становлять 161.9 x 76.4 x 8.8 мм, а сам смартфон важить 201 грам, так що навряд чи можна розраховувати на зручне користування однією рукою.

Нагадаємо, Samsung Galaxy S10 оскандалився в мережі: купа багів і фейкові характеристики

Компанія Samsung вказала на своєму сайті неправдиві дані про флагманський смартфон Samsung Galaxy S10, тим самим остаточно заплутавши покупців. Не те копірайтер переплутав технічні характеристики, не то це виверт компанії – поки не зрозуміло.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Штучний інтелект навчили малювати котів: виглядає так собі

Також Знай.ua" писав про те, що Як прибрати докучливі повідомлення про файли Cookie в Google Chrome: просте додаток полегшить ваше життя