Випуск спортивного браслета Xiaomi Mi Band 3 преміальної версії приурочений до початку продажів флагманського смартфона Xiaomi Mi 9. Варто відзначити, що відмінності від оригінальної версії тільки в зовнішньому вигляді. Крім того, трекер в преміум-версії отримав нову коробку, яка виглядає максимально стильно. Всередині неї міститься спеціальна папірець, що рекламує флагманське мобільний пристрій. Судячи з усього, компанія вирішила якомога сильніше підігріти публіку перед випуском Xiaomi Mi 9, щоб продати рекордну кількість цього пристрою.

Придбати преміум-версію Xiaomi Mi Band 3, як її називає сам виробник, можна буде тільки в Китаї, тобто в офіційний продаж на території України та інших країнах світу вона абсолютно точно не надійде. Вартість пристрою виявився встановлений на рівні 179 юанів (700 гривень). Враховуючи те, що в Китаї всі люблять ексклюзивні речі, попит на новинку абсолютно точно буде величезним. Можливо, отримати девайс вийде з допомогою різних магазинів, за типом Aliexpress.

Окремо ремінець спеціального видання для спортивного браслета у продаж не надійде, так що схитрувати і придбати ексклюзивний ремінець. Він буде продаватися тільки в комплекті з самою капсулою.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.