Невелика команда програмістів переробила гібридну консоль Nintendo Switch Android-планшет. Створений емулятор вже підтримує кілька ключових функцій системи. Втім, сам факт того, що Android OS успішно запустили на ігровій приставці не може не дивувати. Таким чином, ігрова консоль перетворилася на практично повноцінний планшет.

Розробникам вдалося перенести головне меню, налаштування, Wi-Fi і Bluetooth. Також під Android були адаптовані контролери Joy-Cons. В цілому, білд цілком працездатний, хоч і має проблеми з продуктивністю. Так, деякі процесори не готові підтримувати іншу операційну систему. Не виключено програмісти візьмуться за інші ігрові пристрої. Чи вийде доопрацювати систему, або консоль так і залишиться іграшкою для програмістів - невідомо. У будь-якому випадку, виконувати перепрошивку консолі в домашніх умовах не рекомендуємо. Втім, без допомоги фахівця тут не обійтися.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.