Поки складно сказати, чи зможуть у результаті складні смартфони з гнучкими екранами злетіти, змінивши ринок смартфонів.

Вчора представили гнучкий Huawei Mate X, який при більш високій ціні має ряд переваг над раніше представленим Samsung Galaxy Fold. Тепер же на ринок незвичайних пристроїв вривається компанія Oppo.

Зображення новинки опублікував в соціальній мережі Weibo віце-президент компанії Oppo Бріан Шен, давши чітко зрозуміти, що на ринок пристрій вийде ще нескоро. Втім, ми можемо розглянути девайс, а також знайти відмінності від конкурентних пристроїв.

Поки ці зображення прототипу — єдине, по чому можна оцінювати пристрій. Ніяких подробиць про характеристики виробник не навів. Про ціну поки говорить рано, але девайс коштуватиме явно дорожче 1500 доларів. Як вже зазначалося вище, віце-президент Oppo, як і LG раніше, заявив, що компанія не збирається випускати гнучкий смартфон на ринок, поки не побачить достатній попит на такі пристрої. Будемо сподіватися, що компанія не відмовиться в останній момент від такого девайса, адже коли буде попит на гнучкі смартфони - невідомо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.