Lenovo представила смартфон Tab V7, який здатний помітити як смартфон, так і планшет. Також не можна не відзначити величезний акумулятор. Пристрій оснастили екраном на 6,95 дюймів, співвідношенням сторін 18:9 і дозволом 2160×1080 пікселів. V7 буде коштувати близько 250 євро, що робить його досить дешевим.

Головна особливість пристрою — акумулятор на 5180 маг в комплекті з (відносно) не продуктивним процесором Qualcomm Snapdragon 450. Все це допоможе смартфону працювати без підзарядки протягом декількох днів. Процесору будуть допомагати 3 або 4 ГБ оперативної пам'яті та накопичувач на 32 або 64 ГБ. Так, характеристики не топові, але іншого за таку ціну не варто очікувати.

Знімати фото і відео допоможе одиночна основна камера на 13 Мп і фронтальна на 5 Мп. Тут є 3,5-мм роз'єм для навушників, USB-C, датчик відбитків пальців на задній панелі і система розпізнавання особи. Так, сканер не опинився в самому екрані, але ціна нижче середньої на ринку смартфонів, що компенсує всі недоліки пристрою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Девайс надійде в продаж вже в квітні 2019 року.

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.