На форумі розробників "Beyond3D" несподівано для всіх користувач під ніком "ShamePain" залишив повідомлення, в якому досконально зазначаються характеристики майбутньої консолі “Sony PlayStation 5”. Нагадаємо, що компанія не планувала випустити консоль майбутнього в 2019 році, але все пішло не за планом.

Власне, ось і сама начинка:

• Процесор - AMD Zen 2 8 ядер/потоків 16 на частоті 3,2 GHz

• Відеокарта AMD na'vi, продуктивність якої оцінюється в проміжку з 12,6 по 14,2 терафлопса

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

• Пам'ять - 20Gb GDDR6 880GB/s і 4 DDR4 для системи

• Жорсткий диск 2Tb

Інсайдер додав, що першою грою для PS5 стане "The Last of Us Part 2", яка буде відтворюється в 4К 60 кадрів. Для любителів незвичайних ігор це відмінна новина. Правда, доведеться придбати крім гри ще і консоль.

Якщо чесно, вірити даним словами дуже складно - процесор буде вимагати серйозного охолодження, як і сама відеокарта. Будемо сподіватися, що консоль не буде видавати звуки пилососа, як це було з Xbox.

до Речі, девайс буде продаватися від 600 доларів.

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.