Компанія Xiaomi готує міжнародну версію спрощеного флагмана Xiaomi Mi 9 SE. Судячи з усього, популярність смартфона не дозволяє компанії вивозити свій флагман за межі країни, так як самі китайці бажають отримати цей девайс, а компанія не здатна виготовляти необхідну кількість девайсів.

Вчора на презентації слайдера Mi Mix 3 з підтримкою 5G, журналісти різних видань помітили на виставковому стенді компанії смартфон Xiaomi Mi 9 SE. Він працював на глобальній прошивці з різними мовами, включаючи російську і українську. Іншими словами, цей девайс точно з'явиться на ринку Європи, а також України. Це лише справа часу. Сам по собі телефон досить цікавий, і точно стане дуже популярним як в Україні, так і в усьому світі.

Нагадаємо, у Mi 9 SE є NFC-модуль для безконтактних платежів Google Pay. Пристрій має 5.97-дюймовий екран з такою ж AMOLED-матрицею, як і у звичайного Mi 9. Новинку оснастили під екранним сканером, потрійний основною камерою на 12 Мп + 13 Мп + 20 Мп, портом USB-C. Однак, у девайса досить слабкі акумулятор на 3070 маг з швидкою зарядкою. Що стосується ціни, девайс продається в Китаї за 300 доларів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.