Корейська корпорація Samsung раніше на цьому тижні його Galaxy S10 представила серію і перший складаний смартфон, в Fold Galaxy. У день відкриття MWC 2019 корейський виробник представляє дві нові моделі смартфонів серії A. Мова йде про Samsung Galaxy A30 і Galaxy A50, двох дешевих телефони середнього класу з невеликим відривом. Втім, самі по собі смартфони отримали непогані функції, якщо з огляду на їх низьку вартість.

Що стосується головних фішок, Galaxy A50 також має сканер відбитків пальців на екрані. Цей новий метод розблокування також відразу доступний для середнього сегмента. Samsung не єдиний виробник, який має в своєму асортименті смартфон середнього класу з вбудованим сканером відбитків пальців. Китайські компанії вже у всю продають смартфони з такими ж функціями.

Samsung A50 оснащений 6,4-дюймовим дисплеєм FHD + (1080×2340) Super AMOLED. Споживачі можуть вибрати одну з двох версій пам'яті, базова версія має 4 ГБ ОЗП/64 ГБ. Крім того, ви можете купити більш дорогу модель з 6 ГБ RAM/128 ГБ пам'яті, а ціна помітно збільшиться. Втім, бюджетний смартфон з 6 гб оперативки, це дуже непоганий показник.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З камерою теж немає проблем. Вона буде потрійна. Фронтальна отримає 20-мп об'єктив.

Споживачі можуть купити Galaxy A50 з середини березня. Ціна смартфона від 350 євро, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.